Bridgestone lanserar Fleetcare

åkerier lastbilsdäck
Bild: Bridgestone

Bridgestone lanserar Fleetcare, en integrerad lösning för däck- och vagnparkshantering utformad för att snabba upp affärerna.

Fleetcare är en vidareutveckling av Bridgestones Total Tyre Care och kombinerar Bridgestones däcksortiment och däckhanteringslösningar med fleet management-lösningar från Webfleet, Europas främsta telematiklösning för åkerier. Med Fleetcare har åkeriägare nu möjlighet att minska sin totala ägandekostnad tack vare ett komplett paket från en enda mobilitetspartner.

Skräddarsydda för de unika behoven och kraven hos enskilda åkerier

Åkerier kräver maximal effektivitet, bekvämlighet och hållbarhet när de går i framtidens mobilitet, och Bridgestones portfölj av lösningar utvecklas snabbt för att möta dessa krav och skapa nytt socialt värde och kundnytta.

Bridgestones nya integrerade lösning för däck- och vagnparkshantering, Fleetcare, ger en mängd fördelar för åkeriernas kunder, inklusive minskning av totala ägandekostnader, maximerad kundnöjdhet, tidsbesparing, regelefterlevnad och ökad hållbarhet och säkerhet.

Fleetcare levererar också unika affärsfördelar genom IoT och datadrivna insikter och tjänster. Det är utvecklat för chefer för kommersiella åkerier som letar efter ett heltäckande och modulärt lösningspaket som lägger till kostnadskontroll och automatisering i deras dagliga arbete, vilket kan bättre beslutsfattandet.

Fleetcare, som är tillgänglig nu, revolutionerar åkerimarknaden genom att erbjuda både däck- och vagnparkshanteringslösningar med integrerade och ansluten data och rapportering tillgängliga under ett avtal och som levereras av en enda partner. Tack vare användningen av kombinerade däck- och data tillhandahåller Fleetcare smartare och mer förutsägande underhållslösningar, vilket bidrar till att optimera prestanda och öka bekvämligheten.

– Kostnadseffektivitet, bekvämlighet och hållbarhet är de tre stora prioriteringarna för åkerier just nu. När man använder många tjänsteleverantörer är det alltid en utmaning att maximera var och en Vi förstår att detta är en viktig punkt för åkeriägare och operatörer, och det är därför vi har utvecklat Total Tyre Care till Fleetcare, en integrerad lösning för alla behov av däck- och vagnparkshantering, säger Mark Tejedor, Vice President Commercial Replacement och OE på Bridgestone EMIA .

– Genom lanseringen av Fleetcare tillhandahåller vi en unik och modulär lösning som tillgodoser flera viktiga affärsbehov, från kostnad till efterlevnad, från säkerhet till hållbarhet. Fleetcare kommer att hjälpa till att snabba fram våra åkerikunders verksamhet tack vare synergierna med vår beprövade fleet management och däckhanteringslösningar. Den här lanseringen är bara början, med fler spännande innovationer på vägen, fortsätter Mark.

About Däckavisen 1169 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!