Falken Tyre Europe GmbH

Företagspresentation

Report Abuse

falken däck

Falken Tyre Europe GmbH

FALKEN, FRÅN RACERBANA TILL VÄG.

Falken Tyre ägs av japanska Sumitomo Rubber Industries, världens femte största företag i däckbranschen. Däcken introducerades i Europa 1988 och inom segmentet sommardäck är man idag topp tre på den europeiska marknaden.

Från huvudkontoret i Offenbach am Main, Tyskland, övervakar Falken Tire Europe marknadsföringen av en komplett portfölj av däck för bilar, lastbilar, skåpbilar och stadsjeepar som leverantör av OEM-produkter och för den europeiska eftermarknaden. Företaget har byggt upp ett försäljningsnätverk med cirka 8 000 däckhandlare i hela Europa, som fungerar som våra partners för försäljning och montering av våra kvalitetsprodukter.

FALKEN, FRÅN RACERBANA TILL VÄG
Varje hästkraft som din motor ger dig, varje förändring i riktning då du använder ratten, varje gång du rör bromsarna – alla dessa krafter skickas från däcket till vägen. Hela tiden. På bra eller dåliga väglag, vid snö och solsken, i en racingbil eller lastbil, turboladdad bränslemotor eller e-bil. För att säkerställa att du alltid har det bästa greppet mellan dig och vägen erbjuder dig Falken Tyre Europe GmbH ett fullt utbud med däck för bilar, lastbilar, skåpbilar och SUV-fordon, både som en OEM för en rad toppmärken och på eftermarknaden.

Kontaktinformation

Adress
Berliner Straße 74–76
Postadress
63065 Offenbach am Main

Däckbranschen register

About Däckavisen 1169 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!