Däckteam i Sverige AB

Företagspresentation

Report Abuse

Dkt_logo_utan_bla_ram
0 Reviews

Däckteam i Sverige AB

Vet vilka däck du behöver!

Däckteam grundades 1990 och är idag Sveriges största kedja när det kommer till däck och fälgar. Vi på Däckteam hjälper dig som kund att hitta rätt däck till ditt fordon oavsett om det rör sig om personbil, lastbil eller traktor. På någon av våra anslutna verkstäder, som i dagsläget är ca 150 st runt om i Sverige, kan du få hjälp med allt från däckskifte till däckförvaring. Varmt välkommen in till oss!

Bli franchisetagare

Vi strävar efter att ha en slimmad, erfaren central organisation som utvecklas tillsammans med våra medlemmar. Vår övertygelse är att det krävs ett långsiktigt tänkande för att bygga ett riktigt starkt lag. Därför bjuder vi bara in verkstäder som vi efter noggrann utvärdering känner kan komplettera oss på rätt sätt. Skulle du vilja vara en i laget?

Genomgående för alla typer av produkter och tjänster som vi erbjuder på Däckteam är att vi ställer höga krav på både kvalitet och miljövänligt tänkande. Därför kan du vara säker på att du också får bästa tänkbara ekonomi i ditt val när du väljer däck och verkstad genom oss: miljövänliga däck är nämligen också skonsamma mot plånboken.

En av de stora fördelarna med Däckteam är att vi äger oss själva. Alla verkstäder är delägare och drar nytta av de positiva värden som är kopplade till vårt gemensamma varumärke – Däckteam. Vi vill inte bygga en kedja åt någon däcktillverkare eller något utomstående bolag. Vi vill bygga en kedja för medlemmarna själva. Detta innebär också att vi är leverantörsoberoende. Vi som kedja förhandlar centralt med de leverantörer vi har valt ut för att ge dig som medlem de bästa villkoren gällande priser, leveranssäkerhet och kvalitet. Låter det intressant med bättre förutsättningar?

Är du intresserad av att vara med i Sveriges största team inom däck och fälg? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig inom kort.
Däckteam i Sverige AB, Rundelsgatan 14, 211 36 Malmö
Tel: 040-611 89 10, info@dackteam.se

Kontaktinformation

Adress
Rundelsgatan 14
Telefon
Postadress
211 36 Malmö
Webbsida
About Däckavisen 824 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen