Amring AB

Företagspresentation

Report Abuse

amring_logo

Amring AB

Grundades 1952 i Göteborg, vilket gör oss till ett historiskt däckgrossistföretag med över 65 år i branschen. 2018 förvärvades Amring av Europas största däckdistributör Van den Ban tillsammans med den svenska däckgrossisten Europadäck. Genom detta förvärv blir vi den ledande däck, fälg & kompletta hjul leverantören i Norden.

- Vårt mål är att erbjuda den Nordiska marknaden ett komplett däck & fälgprogram, leveranser med snabbt och säkert logistiksystem, till branschens mest konkurrenskraftiga villkor.

Kontaktinformation

Adress
Arendalsvägen 6
Telefon
Postadress
418 78 Göteborg
Webbsida

Däckbranschen register

 

Däckbranschen register

Däckavisen: Sveriges ledande däcktidning för däckindustrin och däckbranschen.

Som Sveriges största däcktidning, erbjuder Däckavisen omfattande nyheter och information om däck, fälgar, däcktillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner, både inom Norden och internationellt. Vi riktar oss till en bred målgrupp inom däck- och fälgbranschen, inklusive däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter, samt åkerier, lantbrukare, bilverkstäder, bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen och bilprovningsstationer.

Däckavisen är en oberoende däcktidning som fokuserar på att erbjuda de senaste nyheterna och insikterna om däck och fälgar för hela däckbranschen. Vi strävar efter att vara din främsta källa för information och kunskap inom däckindustrin.

About Däckavisen 1285 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!