Bileko Tires förstärker med säljkoordinator

Nya däck däckhylla
Foto: Unsplash

Bileko Tires förstärker sin organisation  för att hänga med i däckaffärens utveckling och anställer Tony Grönberg som säljkoordinator.  Bileko har idag runt 500 anslutna aktiva verkstäder, därutöver kommer man att addera 75 Mekonomen-butiker och MECA X-lager samt 90 OKQ8-verkstäder före årsskiftet.

Med 30 års samlad erfarenhet som egen företagare – varav de senaste 10 åren som ägare av en bil- och däckverkstad som hanterade närmare 2000 däckförvaringar och en årlig försäljningsvolym på ca 6-7000 sålda Pv-däck – tror Bileko Tires att de har hittat rätt person för uppdraget. Tony har utöver detta, på konsultbasis, utbildat både försäljning och kundmottagare på många större bilkedjor och verkstäder runt om i landet.

–Jag tror att min erfarenhet som företagare och erfarenhet från verkstadsgolvet, kundhantering och kundmottagning kommer att tillföra ytterligare en dimension i utvecklingen av Bileko Tires. Jag ser min roll som länken mellan våra verkstäder och vår support. Att förenkla kontakten mellan parterna genom att skapa hållbara rutiner som vi alla kan luta oss mot. Det ska bli jättekul att ta sig an en ny utmaning och jag ser fram emot att träffa alla nya arbetskamrater och kunder så snart som bara möjligt, säger Tony Grönberg.

– Det är fantastiskt att vi på detta sätt kan fortsätta vår expansion och utöka vårt team med Tony och hans kompetens, säger Halil Kücük på Bileko Tires.

Kort om Tony Grönberg: 

Tony har under många år drivit företag inom transport och logistik. Han drev även under 20 år en butik i centrala Malmö som sålde hembioutrustning innan han hamnade i däckbranschen där han så småningom utökade sin företagsverksamhet med en komplett bilverkstad som sedermera blev MECA-ansluten. Det var under åren med däck- och bilverkstad som han också började med utbildningar på konsultbasis åt andra företag. Tony har två passioner i livet utanför jobb och familj. Han älskar sitt Malmö FF och han älskar att köra och tävla i banracing med bil.

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!