Bileko förstärker i Stockholm

Foto: Pixabay

Bileko har anställt Erik Torstensson som under de senaste sex åren arbetat med försäljning och affärsutveckling hos Interwheel. Bileko vill med denna anställning stärka upp sin närvaro i  Stockholm och Mälardalen.

– Att jobba nära kunden och på så sätt enklare och snabbare kunna identifiera och åtgärda problem är en utmaning jag gillar. Att kunna utvecklas tillsammans med kunden tycker jag dessutom är väldigt tillfredsställande. Det ska bli jättekul att få vara en del av Bileko Tires utveckling framöver, säger Erik Torstensson.

– För Bileko Tires känns det fantastiskt att kunna presentera Vallentunas alldeles egna Erik Torstensson i ett skede där vår däckaffär är i en mycket expansiv fas, säger Halil Kücük.

Erik Torstensson. Foto: Privat
About Joakim Held 990 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!