Bernt Wahlberg från STRO gäst i Bilverkstadspodden

Bernt Wahlberg, informationschef på STRO

I Bilverkstadspodden intervjuas nyckelpersoner inom fordonsbranschen och i det senaste avsnittet gästar Bernt Wahlberg, informationschef på STRO.

Veckans avsnitt gästas av en av Sveriges mest kunniga personer när det gäller lagar, regler, krav m.m. inom däck och fälg, nämligen Informationschefen på STRO, Bernt Wahlberg. (STRO – The Scandinavian Tire & Rim Organization).

Tanken med podden är att intervjua nyckelpersoner inom fordonsbranschen som tillför en positiv påverkan på branschen.

– Framöver är det flera ”kända” namn som är inbokade för podden och i snitt kommer vi att publicera ett avsnitt i veckan, säger Michael Bergvall på SFVF som ansvarar för
podden.

Lyssna på avsnittet med Bernt Wahlberg, informationschef STRO: Bilverkstadspodden

Avsnittssponsor är Däckavisen.

About Joakim Held 954 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!