”Bärgar-Karin” ny ambassadör för Continental

continental däck

Karin Jedselius, känd som ”Bärgar-Karin” arbetar på Assistancekåren och medverkar i TV-programmet Vägens Hjältar på Kanal 5. Från 2020 är hon också ny ambassadör för Continental Däck i Sverige.

– Karin har erfarenhet av tung trafik, och delar vardagen med många av våra kunder som är yrkesförare. Hon ser dagligen hur viktigt det är att prioritera säkerheten på våra vägar, oavsett om man sitter i en lastbil eller är på väg till fjällen med familjen. Tillsammans kommer vi jobba för att nå såväl yrkesförare som privatbilister för att sätta ljus på en mängd frågor som rör bilkörning och säkerhet. Från körstil och riskmedvetenhet till vikten av att välja rätt däck för att ge bilen bästa tänkbara grepp i alla situationer. Samarbetet är en av alla insatser vi gör för att nå vårt uttalade mål om att minska antalet olyckor och skadade i trafiken till noll, säger Frida Fransson, Communication & Trade Specialist på Continental Däck Sverige.

Karin Jedselius började sin karriär bakom ratten med att köra timmerbil innan hon tog steget över till Assistancekåren med bärgning och vägassistans. Karin utgår ifrån Örebro, där hon lever tillsammans med sina två små barn. Samarbetet kommer att synas i såväl Karins som Continentals sociala kanaler, och hon kommer också att medverka vid mässor och evenemang under året. Sedan tidigare samarbetar Continental Däck i Sverige också med racingföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som är högaktuell i det världsomspännande nya mästerskapet Extreme E.

About Däckavisen 1170 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!