Bara vrid på ratten

FREELOCK Wire Closure System från Shin Kyung med Soft-Touch Dial blandning i THERMOLAST® K

KRAIBURG TPE uppger att de tagit fram ett unikt nytt skosnörningssystem som utvecklats av Shin Kyung Inc. (Korea) tillverkat med hjälp av en innovativ roterande ratt, överbelagd med THERMOLAST® K-blandning för både förbättrad funktionalitet och estetik.

Att knyta sina skor kan vara en besvärlig uppgift, speciellt för barn och gamla. Dessutom kan det med konventionella skosnören vara tidskrävande att anpassa hur hårt de skall spännas, vilket kan vara avgörande för både bekväm passform och säkerhet – speciellt för krävande aktiviteter som löpning och andra sporter.

Shin Kyungs patenterade FREELOCK-skosnörningssystem eliminerar dessa utmaningar med en innovativ mekanism för att dra åt, säkra och lossa skosnören genom att använda flera ledningar som kontraheras eller släpps efter behov med en enkelt vridning av en roterande ratt.

Förutom till skor är FREELOCK-systemet också idealiskt för andra applikationer som kräver bekväm, säker och justerbar åtdragning, till exempel handskar, väskor eller medicinska påsar.

About Däckavisen 1160 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!