Automechanika Frankfurt flyttas till 2021

Automechanika Frankfurt

Världens största mässa för eftermarknaden, Automechanika Frankfurt flyttas till den 14-18 september 2021.

På grund av den pågående situationen, orsakad av coronapandemin och tillhörande motåtgärder, så som evenemangsförbud och resebegränsningar, som stadigt utökas, har Messe Frankfurt, tillsammans med sina kunder och partners  flyttat årets mässa till nästa år.

Internationella branschmötet för bilmarknaden, Automechanika Frankfurt, kommer att skjuta upp till 14-18 september 2021 på grund av lokala och globala åtgärder för att begränsa Covid-19. För många deltagare och besökare från mer än 180 länder skulle deltagande inte vara tillåtet under de för närvarande givna och förväntade omständigheterna. Tillsammans med utställare, representanter från industrin, verkstäder och handel inklusive föreningar och partners har Messe Frankfurt kommitté överens om det nya datumet och hösten nästa år.

De följande åren behåller Automechanika Frankfurt sin vanliga tvåårscykel, vilket innebär att det nu äger rum udda år.

-Hälsan för alla deltagare i evenemanget, oavsett om det är utställare eller besökare är högsta prioritet för oss. Med tanke på att pandemin rullar i vågor över hela världen och i vissa länder kommer pandemin inte att nå topp förrän sommaren, jag är säker på att framskjutandet av Automechanika till september 2021 är rätt beslut. Särskilt de senaste två veckorna har vi haft intensiva diskussioner med våra kunder, partners och stödföreningar som har gett oss denna tydliga signal. Med de nya datumen följer vi våra kunders önskemål, säger Detlef Braun, VD för Messe Frankfurt.

About Däckavisen 905 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen