Autoexperten och KGK gör gemensam sak på Automässan 2023

Bild: Autoexperten

18-21 januari 2023 är det återigen dags för branschens största mässa – Automässan i Göteborg. Leverantörer, tillverkare, grossister och experter kommer att dela mässgolvet. Verkstadsutrustning, digitalisering, reservdelar och tillbehör samt mycket mer kommer att exponeras, demonstreras och diskuteras under fyra fullspäckade dagar. 

– Autoexperten och KGK gör gemensam sak och delar en 700 kvm stor monter centralt placerad. Tillsammans bjuder vi in befintliga och nya kunder, verkstäder och butiker till mässan. Självklart kommer vårt verkstadskoncept att finnas på plats för att berätta mer om vad det innebär att ansluta sig till konceptet och hur man kan gå tillväga. Vi kommer även att ha andra aktiviteter i montern och självklart kan man stanna förbi på en kaffe, säger Petra Binken, marknadschef Autoexperten.

Syftet med deltagandet på Automässan är bland annat, för Autoexpertens del, att träffa befintliga och potentiella verkstäder samt butiker. KGK har ett liknande fokus där man fokuserar på nya och befintliga kunder.

Autoexperten är stolt premiumpartner till Svenska Skidskytteförbundet och det kommer att finnas skidskytte-relaterade aktiviteter för den som vill testa.

Komikern som förenar nytta med nöje

Erik Ekstrand, komikern, programledaren och poddaren som får hela Sverige att skratta, inte minst i Autoexpertens Youtubeserie ”Längre leve din bil” kommer att agera flygande reporter åt Autoexperten under torsdagen och fredagen.

– Erik har gjort ett fantastiskt jobb som programledare i Längre leve din bil och vi är övertygade om att hans deltagande på mässan kommer att locka till många skratt och, inte minst, bra snack på mässgolvet, säger Petra.

About Däckavisen 1216 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!