Åtta nya medlemmar i Däckpartner

Däckpartner växer med ytterligare verkstäder. Hela 8 nya verkstäder har anslutit i år vilket gör att kedjan nu finns representerad på 153 platser runt om i landet.

– Vi känner fortsatt av ett stort intresse för vår kedja och vårt medlemsägda koncept. Vår kortsiktiga målsättning för 2020 är att vi ska finnas representerade på 160 platser i Sverige, ett mål som vi kommer att nå som det ser ut nu. Vi har en positiv trend och ser fortsatt verkstäder som vill tillhöra en stark och oberoende kedja, säger Oskar Buhre, försäljningschef och ansvarig för nya medlemmar.

Oskar Buhre, försäljningschef Däckpartner

– Vi är mycket nöjda med våra nya verkstäder som valt att ansluta sig till oss. Det är fina företag som kommer tillföra vår kedja en ännu bättre geografisk täckning och framförallt den servicenivå vi vill att våra kunder ska få.

Sedan januari 2020 har följande verkstäder anslutit sig till Däckpartner:

Kinna Tecniker AB                            
Mikael Larsson

AP Däckservice Säffle och AP Däckcenter i Åmål                               
Peter Kjellebäck, Anders Karlsson, Peter Leander

CEWE Däck i Munka Ljungby                  
Christer Wetterup

Däckhuset i Laholm                                 
Sören Rasmussen, Jörgen Söderberg, Erling Paulsen

Däck & Fälg i Nyköping                           
Håkan Berglund

Valdemarsviks Verkstadsbolag AB             
Jonas Wigren

HD Bil & Byggsmide, Bro                              
Fredrik Nilsson

About Joakim Held 930 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!