All time high för DäckiaPartner

däckia bonus
Nicklas Ericsson och Michele Bianchi, VD på Däckia signerar Partners bonusutbetalning. Foto: Däckia

DäckiaPartner har haft ett av sina bästa år någonsin. Däckia satsar väldigt mycket på stora rikstäckande avtal för att ge sina Partner stabila och bra affärer.

-Avtalsaffärerna har ökat för Däckia och att det är extra glädjande att det är i Partnernätet vi ser de största ökningarna. Vi har haft stor framgång hos flera leasingbolag och över hela landet är ökningen strax över 20%, för Stockholmsregionen är ökningen  12% och här ser vi större variationer mellan verkstäderna säger Nicklas Ericsson, partneransvarig på Däckia.

Bonusens storlek vill inte Nicklas uppge men säger att han är helt säker på att Däckia tål att mätas med alla konkurrerande kedjor i däckbranschen. I dag består Däckia av 63 egenägda verkstäder och 48 partnerverkstäder.

-Jag är extra glad åt de ekonomiska framgångar som Däckias partner gör och vi delar i dagarna ut de högsta bonusarna någonsin. Ett långsiktigt arbete med att bygga lojalitet och att ge alla partner bästa möjliga individuella förutsättningar har betalat sig.  Ökningen ligger inte bara på leasingbolag utan generellt på alla typer av rikstäckande kundavtal säger Nicklas.

-Vi har jobbat hårt för att hålla en hög kvalité på de arbeten vi utför, vi utvecklar hela tiden vårt utbud och rutiner för att vara branschledande i det vi gör samt erbjuda kunderna en förstklassig service.   Långsiktigt ser vi det som ett vinnande koncept. Likadant med vårt servicenät där vi inte har ambitionen att vara störst något sätt men vi vill absolut vara den BÄSTA däckkedjan att både ingå i för våra Partner och för våra kunder att anlita.. Vi växer sakta och säkert i den takt som krävs och just idag har vi behov av en mindre utökning av vårt servicenät med fler partner för att hålla samma höga service mot våra rikskunder avslutar Nicklas.

About Däckavisen 1160 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!