ABS Wheels nu i Smista allé

Till vänster; Kave Arastoupour tillsammans med ABS Wheels VD Andie Lahdo

I området Smista Allé finns British Motor Group, Porsche, BMW, Ford och många fler. ABS Wheels har skrivit ett avtal med The wash grundare Kave Arastoupour om att placera ABS fälgar i butiken.

– Kave som äger verksamheten i Smista ska representera ABS Wheels för den södra delen av Stockholm, vi verkar idag norr om stockholm så en butik till i södra Stockholm blir som en dröm, vi vet redan nu att fler fysiska butiker ökar E-handeln säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD

Butiken är skyltad med ABS Luxury Wheels och längs motorvägen kan man idag se ABS logga lysa. För knappt två veckor sedan byggde Vimmerby bildemontering i Vimmerby även ett showroom med ABS lyxigaste modeller.

-Smista allé drar mycket uppmärksamhet, redan nu innan öppning har några av områdets handlare varit på besök. I april månad öppnar butiken upp för allmänheten, då planerar vi att hyra in en foodtruck för att bjuda området på gratis mat och reklamartiklar, säger Kae.

– Det känns mycket bra att få samarbeta med ABS Wheels som har ett etablerat varumärke i fälgsverige, jag tror att vi kan göra succé mot b2b delen främst, i min lokal kommer bland annat svenska fordonsakademin att hålla sina utbildningar säger Kave.

 

About Däckavisen 1170 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!