Vredestein Wintrac Pro vinnare i Auto Bilds vinterdäckstest

Vredestein odubbade däck
Vredestein Wintrac Pro

Det tyska bilmagasinet Auto Bild Sportbilar har publicerat resultaten från sitt senaste vinterdäckstest i sin oktober-utgåva. I det däcktest som genomförts under det senaste året i Yellowstone National Park i amerikanska Rocky Mountain och Österrike blev Vredesteins Wintrac Pro-däck i dimension 245/45 R18 en vinnare och fick det prestigefyllda omdömet exemplariskt.

“Den här senaste utmärkelsen visar substansen bakom Vredesteins varumärkeslöfte”, säger Matthias Urban, försäljningschef för Apollo Vredestein. “Auto Bild-testresultatet är ett vittnesbörd om vårt löfte att ge oöverträffad vinterdäckprestanda. Dessutom visar det hur Vredestein fortsätter bygga på sitt redan starka arv i vinterdäckssegmentet. Vi introducerade det första vinterdäcket med kiselteknik 1995 med Snowtrac. Wintrac xtreme var det första vinterdäcket i världen med W-hastighetsindex 2005, liksom Wintrac xtreme S med hastighetsindex Y 2013. Resultaten av detta nya Auto Bild-vinterdäckstest visar att vårt innovativa tillvägagångssätt fortsätter att leda vägen. ”

 

Vredestein Wintrac Pro skapades i samarbete med Giugiaro och ska kombinera attraktivt utseende med avancerad teknik.

Profilbild
About Joakim Held 767 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!