Vredestein växlar upp inför vintersäsongen

Vredestein dubbdäck
Vredestein Wintrac Ice

Det är aldrig för tidigt att tänka framåt, och trots att temperaturerna fortfarande är ganska höga planerar Vredestein redan för den nordiska vintern. Vredestein erbjuder nu två däck som är särskilt lämpade för de kalla och svåra förhållandena i Norden, Wintrac Pro och Wintrac Ice.

Förra året lanserades Wintrac Ice, ett resultat av en tioårig forsknings- och utvecklingsprocess. Det dubbade däcket är byggt på avancerad teknik och ger bra prestanda i alla typer av vinterförhållanden. Däcket kombinerar en innovativ silica gummiblandning med täta sajpningar och olika vinklar för optimerade vinteregenskaper. Det har även en ny dubbdesign med optimerad fördelning av dubbarna.

Vredestein odubbade däck
Vredestein Wintrac Pro

Ett däck som nyligen lanserades är Wintrac Pro, det presenterades på däckmässan i Köln i år. Baserat på omfattande laboratorie- och utomhusprovning ger detta nya vinterdäck bra prestanda för de mest kraftfulla bilarna. Framtaget tillsammans med det italienska designhuset Giugiaro, kombinerar däcket attraktiv design med avancerad teknik.

Däcket är tillgängligt upp till Y-hastighet, vilket gör det lämpligt för hastigheter upp till 300 km / h.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!