Tunga säljare till Nokian Däck

nokian jobb säljare
Till vänster Markus Frostborn och till höger Anders Wernell

Två nya tekniska säljare för tunga däck på Nokian Däck AB

Nokian Däck AB som är ett helägt dotterbolag till finska Nokian Tyres plc har förstärkt sin organisation med två nya tekniska säljare för tunga däck, Anders Wernell och Markus Frostborn. Anders Wernells distrikt omfattar norra Sverige och Markus Frostborns distrikt är södra Sverige.

Affärsområdet tunga däck omfattar bland annat lastbilsdäck, bussdäck, traktordäck, skogsdäck, entreprenaddäck och däck för materialhantering, som till exempel truckdäck. 

Anders Wernell har en lång erfarenhet av däckbranschen och han kommer närmast från regummeringsföretaget Däcknor AB där han arbetade som säljare i sex år. 

– Nokian Tyres är ett företag med toppkvalitet och funktion på alla sina produkter. Försäljningen av tunga däck handlar mycket om att behovsanalysera. Tillsammans med våra kunder ska vi hitta den bästa möjliga däcklösningen för kundens transport- och arbetsbehov för att arbetet ska kunna ske så effektivt som möjligt, säger Anders Wernell.

Även Markus Frostborn har arbetat länge inom däckbranschen och kommer närmast från Euromaster AB där han arbetade som platschef i Uddevalla.  

– Nokian Tyres ligger absolut i toppen när det gäller tunga däck i Sverige. Produkterna är väldigt bra och i sortimentet finns specialdäck för många olika ändamål. En av Nokian Tyres styrkor är att vara specialister på däck för nordiska förhållanden, alla våra däck utvecklas och testas i Norden. Viktigaste i mitt jobb är att lyssna på kunden och sedan rekommendera däck som hjälper kunden att arbeta smidigt och lönsamt, säger Markus Frostborn.

Anders Wernell och Markus Frostborn rapporterar till Mats Fahlgren, försäljningschef för Tunga & LV-däck på Nokian Däck AB. 

About Däckavisen 1165 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!