Triss i rekryteringar för Apollo Vredestein

Apollo vredestein däck
t.v Anders Holm, mitten Dimitrios "DImman" Papadopoulos, t.h Marcus Engblom

Apollo Vredestein Nordic förstärker organisationen

Dimitrios Papadopoulos arbetar som VD för det nordiska bolaget men är även regiondirektör för området North West, ett område som täcker Storbritannien, Frankrike, Spanien och Norden. Som regiondirektör stödjer han tillväxten och är direkt ansvarig för genomförandet av bolagets försäljnings- och distributionsstrategi.

Dimitrios Papadopoulos

Dimitrios som själv har ett imponerande CV inom däckbranschen berättar att man i år förstärker både den nordiska och den svenska organisationen.

Anders Holm

Anders Holm påbörjade sin tjänst som nordisk försäljningschef i januari 2018. Anders har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och däckbranschen. Han kommer senast från en tjänst som försäljningschef för personbilsdäck (fleet och grossist) på Pirelli men har tidigare även erfarenhet från säljsidan på Goodyear.

Marcus Engblom

Den 1 november tillträder Marcus Engblom sin tjänst som distriktschef syd för Apollo Vredestien Sverige. Marcus har de senaste sju åren arbetat som säljare på Goodyear och har tidigare erfarenhet av sälj från FMCG och Mars.

Profilbild
About Joakim Held 781 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!