Trelleborgs TM1000 ProgressiveTraction® nominerat till bästa lantbruksdäck

TM1000 ProgressiveTraction® från Trelleborg Wheel Systems har blivit nominerat till “bästa däck för 2020” av den spanska tidningen “NMR – Neumáticos y Mecánica Rápida”, som är specialiserad på däck och inriktad på yrkesverksamma inom sektorn.

79 kandidater i åtta kategorier är utmanare i den här tävlingen som belönar särskilda prestationer inom viktiga sektorer. Med denna nominering erkänns TM1000 ProgressiveTraction® för sin överlägsna teknik och prestanda samt sitt bidrag till lantbrukssektorn när det gäller innovation, prestanda och minskad miljöpåverkan.

Den mycket framgångsrika och flerfaldigt prisbelönta ProgressiveTraction®-tekniken frigör ytterligare kraft till marken och minskar påfrestningar på marken samtidigt som den ökar maskinens prestanda på vägen.

-Vi är stolta över att få denna nominering, vilket är ett bevis på insatserna från våra FoU-, kommersiella- och marknadsavdelningar, säger Ramon Martinez, landschef Spanien och Portugal.

ProgressiveTraction®-slitbanan designades för att uppfylla kraven för den senaste generationen maskiner, vilket ökar kraftöverföringseffektiviteten till marken samtidigt som markpackningen minskar. Den speciella dubbelkantade mönsterdesignen har utformats för att minska vibrationer, sänka energispridningen, minimera bränsleförbrukningen och förlänga livslängden. Tester visar att ProgressiveTraction® minskar bränsleförbrukningen med upp till 3% och förlänger däckets livslängd med upp till 5%.

Röstning för bästa däck 2020 har redan börjat online och mer information kan hittas här: http://www.posventa.com/es/notices/2020/04/premios-neumatico-del-ano-2020-ya-puedes-votar-a-tus-candidatos-59501.php#.Xo7lY-R7lPY.

About Däckavisen 905 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen