Trelleborg världsmästare i Farming Simulator League

Foto: Trelleborg

Under två raka dagar kämpade Trelleborgs officiella lag sig till toppen i FSL säsong 2-finalen och vann slutligen mästerskapet. Från 18 till 20 september spelade åtta lag på en scen inför ivriga fans, som såg på hur de tävlande förvandlade jordbruk till en spelares dröm.

Efter ett intensivt år med turneringar och den sista duellen för trofén kom Trelleborgs lag inte bara på första plats utan tilldelades också en tredjedel av prispengarna!

Trelleborg Wheel Systems har varit en partner för GIANTS Software sedan 2014, då Farming Simulator 15 först utvecklades. Farming Simulator 19 har idag över 300 traktorer och jordbruks- och skogsbruksmaskiner, som alla är fullt utrustade med Trelleborg och Mitas-lösningar.

– Jordbruk och teknik är nu djupt sammanflätade, och genom partnerskap som detta kan vi nå ut till den yngre generationen av framtida jordbrukare som får se våra specialdäck i aktion, och ha kul samtidigt, säger Roberto Angelucci, digital marknadsföringschef på Trelleborg Wheel Systems.

Vem vet vilka spänningar som väntar i säsong 3 med FSL-världsmästerskapet? En sak är säker, Trelleborg-teamet är redo att anta utmaningen.

Profilbild
About Joakim Held 567 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen