Trelleborg lanserar PS800

Bild: Trelleborg

Trelleborg lanserar PS800, bolagets senaste massiva press-on däck för medelintensiva materialhanteringsapplikationer, mångsidigt för arbete under alla förhållanden inomhus och utomhus.

– På Trelleborg vet vi att det är viktigt att anpassa våra lösningar efter kundernas behov så att de kan hantera sina vardagliga utmaningar. PS800 är konstruerat för att på ett enkelt och mångsidigt sätt hanterar höga belastningar och vridmoment under normala drivförhållanden, säger Luca Sabelli, Product Manager Material Handling på Trelleborg Wheel Systems. 

PS800 finns i slicks och mönstrat utförande och i två olika gummiblandningar; multi-purpose och non-marking. Detta säkerställer hög prestanda och förbättrad komfort vid körning inomhus, eller det nödvändiga grepp och den dragkraft som krävs utomhus, även på våta underlag.

Båda PS800 mönstren  ska ha god övergripande prestanda under alla förhållanden. Tack vare de optimala gummiblandningarna minskar slitage, vilket innebär att PS800 däcket ska hålla 18 % längre än motsvarande däck på marknaden.

Flexibilitet är det primära med PS800-serien, vilket innebär att kunderna kan välja rätt däck för att säkerställa komfort, stabilitet och säkerhet oavsett underlag.

About Däckavisen 1055 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!