Trelleborg lanserar ”Innovation” i sitt virtuella showroom

Bild: Trelleborg

Trelleborg Wheel Systems har lagt till ”Innovation” som en ny sektion i sitt virtuella showroom, vilket framgångsrikt lanserades i mars 2021.

Den nya sektionen sätter det allra senaste inom tekniska innovationer direkt i besökarens händer. Där kan de ta del av spjutspetsteknik, såsom materialblandningar i premiumklassen, vilka är konstruerade för att erbjuda större produktivitet, högre säkerhet och bättre hållbarhet, inklusive produkter såsom ProTEX, ProHD och Heat Shield.

– Trelleborg skapar ständigt nya lösningar för att hjälpa sina kunder att driva sin verksamhet smidigare. Den nya sektionen med fokus på ”Innovationer” låter besökarna utforska våra senaste framsteg omedelbart och utan fördröjning. Vi fortsätter att utveckla nya sätt att hjälpa våra kunder inom lantbruk, entreprenad och materialhantering att driva sin verksamhet – när och var som helst i världen, säger Emiliana Vesco, Marketing Training & Development Senior Manager på Trelleborg Wheel Systems.

– När vi sätter nya verktyg i händerna på våra kunder, är våra digitala appar bara vårt sätt att reagera på förändrade behov, och sektionen ”Innovation” bidrar till att lyfta kunderna till nästa nivå, så att de kan hålla koll på kommande teknik och använda detta till att förbättra sin produktivitet fortsätter Emiliana.

I kombination med att visa upp Trelleborgs senaste högteknologiska innovationer inom däckdesign, innehåller sektionen ”Innovation” även en digital hubb med smarta lösningar på vardagliga problem. Besökarna kan välja ur ett brett utbud av mobilappar och tjänster som kan hjälpa dem att stärka sin verksamhet direkt via sin smartphone: allt från TLC Plus som låter operatörer kontrollera lufttrycket i sin fordonsflotta och vid behov rekommenderar justeringar, till att kunna utforska hela ”Tire Book” eller hitta den närmaste återförsäljaren.

Besökarna får också möjlighet till en förhandstitt på vårt nya konceptcenter med exklusiva presentationer av nästa generations däckteknik. En viktig funktion är att besökarna i sektionen ”Innovation” också med ett enda klick kan göra en mötesbokning med någon av Trelleborgs experter.

Upptäck allt som Trelleborg erbjuder i den nya sektionen ”Innovation” här: www.virtualshowroom-wheels.trelleborg.com/wheels/en/

About Däckavisen 861 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen