Traktorpulling mot Corona

Traktorpullingen är nedstängd över hela världen på grund av Corona-viruset men den 6 juni har du chans att se traktorpulling live – givetvis utan publik.

Det är eliten inom svensk traktorpulling som står för pullingen och den startar 14.00 den 6 juni. Hälften av biljett-intäkterna går oavkortat till Läkare utan gränsers kamp mot pandemin.

Gripen Wheels sponsrar Team Rudén, som kommer att delta i Traktor Pulling agianst Corona. Teamet leds av Cristian Rudén, som också är en av personerna bakom Målilla Traktor Power Weekend. Det är också Christian som kör traktorn, som är döpt till Countdown och nyligen byggdes om till det miljömässigt hållbara alternativet metanoldrift, istället för diesel.

Däcken bak på traktorn är specialdäck ifrån Firestone dimension 24,5-32 Puller 2000, det är bara Firestone och Mitas som serieproducerar däck till traktorpulling och de kommer färdigskurna i detta speciella mönster.

Hälften av biljett-intäkterna går till Läkare utan gränsers kamp mot pandemin.
Det är frivilligt att stödja och här köper du ”biljett” för 100 kronor: http://www.tractorpulling.nu/tractorpulling-against-corona

Det går också att swisha 1234203477, märk LIVE PULL 20

Profilbild
About Joakim Held 895 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!