Toyo Däck partner till AIG Women’s British Open

toyo däck british open golf

Toyo Däck kommer att vara med som officiell partner till 2019 AIG Women’s British Open Golf turnering som hålls på Woburn Golf Club den 1-4 augusti.

Toyo däck har varit inblandade i elit Women’s Golf sedan förra året när de inledde med att stödja den ledande japanska spelaren, Mamiko Higa, som en del av deras “ett team”-projekt.

Förutom synlighet på skyltar och videoskärmar runt banan , kommer Toyo däck också att medverka i det officiella programmet. Evenemanget kommer också att presenteras av Toyo Däck i sociala mediekanaler.

En av endast två dam-Majors spelas utanför USA, AIG Women’s British Open är en av de viktigaste i den internationella kalendern. Turneringen kommer att ses av en bred livepublik och i alla TV-sändningar.

Toyo däck
Mamiko Higa
Profilbild
About Joakim Held 715 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!