Svenska bilister bidrog till nya Bridgestone Turanza T005

Bridgestone däck

Bridgestones nya premiumdäck Turanza T005 finns nu nu på den svenska marknaden. Touringdäcket är utvecklat och designat i Europa och gjort för och med konsumenterna.

För att skapa det idealiska touringdäcket har Bridgestone intervjuat tusentals bilförare i hela Europa, inklusive Sverige, för att ta reda på vad de tycker är viktigt med ett touringdäck och vilka utmaningar de möter under körning.

Slutsatserna är tydliga: köpare av premiumdäck vill ha ett däck som ger dem full kontroll i utmanande situationer, särskilt under regniga förhållanden, och erbjuder bra bränsleekonomi och lång livslängd. Bilisterna vill ha ett däck som får dem att känna sig säkra så att de kan njuta av körningen.

Att ha rätt däck på bilen kan innebära skillnaden mellan en säker körning och att vara en fara på vägen, när det handlar om situationer som tvära manövrar på motorvägen eller plötsliga inbromsningar för att undvika gångtrafikanter. Detta gäller särskilt om det regnar.

Bridgestones tekniker har lyssnat på de svenska bilförarna och utvecklat Turanza T005 för att möta deras förväntningar och göra det möjligt att fortsätta färden även under tuffa förhållanden.

Fredrik Adlerstam, Sales Manager Consumer Products, sammanfattar:

– Turanza T005 är en produkt designad med och för bilisterna, för att ge dem full kontroll, särskilt på våta vägbanor. Genom att analysera och förstå bilförarnas behov, har vi framgångsrikt kunnat skapa ett däck att lita på och som gör att de kan övervinna de dagliga utmaningarna som de möter på vägen, även under regniga dagar.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!