Svenne Grimsborn till Bileko Tires

Halil Kücük och Svenne Grimsborn, Bileko Tires Foto: Dennis Hansson

Svenne Grimsborn som har stor erfarenhet från däckbranschen börjar nu som  Senior Advisor på Bileko Tires.

I sin roll som Senior Advisor kommer Svenne bland  annat att agera bollplank och involveras i ekonomi och lönsamhet men framför allt  kommer han att vara ute på fältet och stötta butiker och kunder samt företagets interna support.  Han kommer att synliggöra Bileko Tires och sätta ihop utbildningar tillsammans med butiker och x-lager samt hjälpa verkstäder att tänka rätt i däckaffären.

Grimsborns har under de två senaste åren endast jobbat mot MECA och Mekonomen butiker/verkstäder. Han är ett känt ansikte i deras butiker och verkstäder och denna etablerade relation vill man nu bygga vidare på.

– Otroligt kul att Svenne nu ingår i vårt team. Han kommer att agera bollplank och vara en tillgång för att vinna förtroende, både internt och på marknaden, säger Halil Kücük på Bileko Tires.

– Jag tror att jag med min erfarenhet kan hjälpa verkstäder att växa i däckaffären. Ge dem den support och utbildning som de så många gånger saknar. Jag tror stenhårt på Bileko Tires och det här kommer bli en mycket intressant resa som jag gärna är en del av, säger Svenne Grimsborn.

Om Svenne Grimsborn
Började på gummiverkstad första gången 1977. Jobbade i många år med lättmetallfälgar som Produktchef fälgar på Contitrade AB, försäljningschef på Regema AB, därefter Scanova Wheels AB och sedan som säljare på Pirelli. Drev under några år egen gummiverkstad innan han började på Dawa däck AB där han alltid ansvarat för kontakten med Meca men även sista åren var Dawas ansvarige för Meca/Mekonomen-affären.

About Joakim Held 954 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!