Superdäck Sverige expanderar

superdäck däckkedja
Bild: Superdäck Sverige

Superdäck Sverige, en kedja av fristående däckverkstäder, fortsätter att expandera och har nyligen välkomnat fyra nya verkstäder till kedjan.

Superdäck Sverige, en kedja av fristående däckverkstäder, fortsätter att expandera och har nyligen välkomnat fyra nya verkstäder till kedjan. De nya medlemmarna kommer nu att kunna dra nytta av Superdäck-konceptet och samarbeta med andra verkstäder i kedjan för att kunna erbjuda bättre service till kunderna.

Superdäck-konceptet innebär att varje verkstad i kedjan är fristående men ändå samarbetar med de andra verkstäderna. Detta innebär att varje verkstad kan dra nytta av kedjans stora erfarenhet och kunskap samtidigt som de kan erbjuda sin egen personliga service till kunderna.

– Intresset är stort för att vara med i kedjan och Superdäck-konceptet och våra leverantörer tilltalar medlemmarna. Superdäck Sverige har visat sig vara en mycket framgångsrik kedja av däckverkstäder, och med våra senaste anslutna verkstäder visar vi att vi fortsätter att växa och expandera. Med vår starka position på marknaden och vårt unika koncept kommer Superdäck Sverige att fortsätta vara en viktig aktör inom branschen i framtiden, säger Jonas Lundh, Kjedjechef för Superdäck Sverige.

Superdäck Sverige är nu totalt 124 medlemmar från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Det finns idag cirka 350 Superdäck-verkstäder i Sverige, Norge och Danmark. De senaste verkstäderna i Superdäck-familjen är AutoClassic i Bro AB, Ingelsta Däck & Service AB i Norrköping, JE Fastigheter & Service i Arbrå och Thulins Bil & Traktorservice i Vallby AB i Hammenhög.

About Däckavisen 1286 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!