Tatuering betalade för nya fälgar

Sofia från Hälsingland tatuerade in logotyp mot fyra fälgar.

ABS Wheels tatueringstävling där privatpersoner kan ansöka om att få tatuera in företagets logotyp mot ett par fälgar har precis avslutats och en vinnare har utsetts.

– Vi hade över 600 sökanden i år via facebook vilket var otroligt kul, samtidigt fick vi in ytterligare 224 sökningar via mail. Denna gång bestämde vi att endast låta en person få gå hela vägen säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD

Sofia från Älgered valde att tatuera sig hos Sundsvall tattoo som drivs av hennes blivande make Grim Walldin.

Hur kändes det att vinna 4 nya fälgar?

– Det känns overkligt och fantastiskt, helt nya fälgar har jag länge drömt om, jag äger min drömbil men fälgar är något som saknats länge. Vi gifter oss 29/8, så detta blev liksom vår bröllopsgåva eftersom corona satt djupa spår berättar vinnaren Sofia Eriksson, som inom kort kommer att byta efternamn till Walldin.

Paret som ska gifta sig kommer ha ABS Wheels logotyp synligt då brudklänningen inte täcker loggan, något som marknadsteamet på ABS Wheels tycker är extra roligt.

– Det här är en typ av marknadsföring som inte kostar så mycket men som samtidigt når en väldigt stor publik, tävlingen har nått nästan 50.000 svenskar avslutar Andie Lahdo

Profilbild
About Joakim Held 499 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen