Smarta och skyddande produkter från Continova

Ahcon glidskydd från Continova

Glidskydden är tillverkade av återvunnet gummigranulat och gör att hjul och fälg ligger stilla och säkert på hjulvagnen.

Glidskydden Anti-Slip 600 är runda gummimattor som läggs mellan kompletta hjul eller fälgar som ska staplas. När fälgen skjuter ut mer än däcket, är det lätt att de staplade hjulen glider omkring. Vid transport på hjulvagnen Wheel Trolley, kan det göra att hjulen välter av vagnen. Glidskyddet Anti-Slip 600 gör att lasten säkras under transport. Anti-Slip 600 är tillverkat av återvunnet gummigranulat och har en diameter på 600 mm. De passar därför till alla hjulvagnar från AHCON.

Clean Point är en komplett och smart hands-free station för rengöring och desinficering av händer.

Stationen kan användas utan inkopplat vatten och kan användas så snart man sätter i strömkontakten. Clean Point består av ett skåp innehållande plastdunkar för rent och smutsigt vatten. Det finns även en bordsyta med tvättställ och sensordriven armatur. På ovansidan finns behållare för tvål, handsprit och pappersservetter samt belysning. Hygienstationen levereras komplett med plastdunkar och avfallskorg samt ett startpaketmed tvål, handsprit och papper.

Kupéskydd all in one

Ett skydd för fordonsinredning som innehåller 5 skydd i en uppsättning och det finns 100 skydd i en rulle.

Continova lanserar under våren även ett brett utbud av sprayer och Clean&Care produkter från Motorex på den Svenska marknaden.

About Joakim Held 930 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!