SFVF erbjuder ytterligare en digital personalliggare

Däckbranschen

– Vi är stolta och glada över att vara ett av de alternativ som Sveriges Fordonsverkstäders Förening har rekommenderat när det gäller förandet av digital personalinloggning.

Det säger Lars Jonsson på Protective System som har levererat elektroniska personalliggare till byggindustrin ända sedan 2009.

Bo Ericsson, SFVF:s vd, konstaterar:

– Det här är det andra personalliggarsystemet vi har förhandlat fram och det är flexibelt. Här kan verkstaden själv välja om de vill ha en fast anmälningsplats eller en mobil lösning – eller en kombination av de båda.

– Verkstaden kan välja mellan EPLMobil som varken kräver kort eller tagg för att fungera. Enklare, tryggare, billigare eller bättre blir det inte. Det tillkommer inga kostnader utöver licensavgiften. Med andra ord stor medlemsnytta för våra medlemmar, säger Bo Ericsson.

– Vi har samma fantastiska erbjudandeäven för lösningen som heter ID06 Mobil och som bygger på vårt egenutvecklade ID06-system där man kan få mervärden med ID06-kort utfärdade av kortleverantörer och ett avtal med ID06. Här tillkommer kostnader utöver vår licensavgift, säger Lars Jonsson.

Läs mer på Protective Systems hemsida www.protective.se

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!