Rainer Binder avgår ur Delticoms styrelse

Foto: Delticom AB

Den 13 januari informerade styrelsens ordförande, medgrundare och indirekt större aktieägare i Delticom AG, Rainer Binder, styrelsen att han avser att avgå från sina befattningar som ordförande i styrelsen och medlem i ledningsgruppen av personliga skäl från och med den 29 februari 2020.

Binder informerade också styrelsen för Delticom AG att han skulle vilja förbli förknippad med företaget och har erbjudit sig att fortsätta bidra med sin mångåriga kompetens inom inköp och prissättning i företaget även efter slutet av hans styrelsetid i form av ett konsultavtal. Genom att göra så, kommer han även att avstå från ersättning för sitt arbete för att ytterligare stödja företagets framgångsrika turnaround. Styrelsen för Delticom AG välkomnar detta erbjudande och avser att ingå ett motsvarande konsultavtal med Binder, som kommer att träda i kraft efter att Binder slutat i ledningsgruppen.

Profilbild
About Joakim Held 723 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!