Pirelliägda Däckia skiftar gratis till sjukvårdspersonal

I en svår tid när landets läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården kämpar hårt för att hjälpa covid-19 patienter vill  Däckia dela sig av sin yrkeskunskap.

-Den insats som ni, landets undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och övrig vårdpersonal gör är ovärderlig. Med risk för er egen hälsa, arbetar ni dag och natt med att vårda och behandla de som drabbats svårast av coronaviruset. Liksom övriga landet är vi på Däckia djupt tacksamma för allt det arbete ni lägger ned. Den tid ni för tillfället har att koppla av med era nära och kära är förstås starkt begränsad, säger Petra Brinken, Trade Marketing Manager på Pirelli.

Vi vill nu göra det vi kan för att bidra – för att ni ska få mer av dyrbar kvalitetstid med era familjer.

Erbjudandet gäller privatpersoner som jobbar inom vården och den privatägda bilen. Tiden för skiftet kan bokas fram till den 15 maj 2020 och bokas på däckia.se.

Det enda du behöver göra är att hitta en verkstad på däckia.se där erbjudandet gäller. Boka den tid som passar dig och vid besöket visa upp din yrkeslegitimation eller ID06-bricka så får du ett kostnadsfritt hjulskifte.

About Joakim Held 929 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!