Patrik Lindström försäljningschef på Tyrelia Sverige

Foto: Privat

Sedan den 1 mars är Patrik Lindström Försäljnings direktör för Vannetukkus Svenska säljbolag Tyrelia.Com. Patrik Lindström har en lång erfarenhet inom däckindustrin och kommer närmast  från Continental Däck Sverige.

– tyrelia.com är ett av Nordens och Baltikums ledande nätföretag för däck och fälgar. Vårt centrallager ligger i Kouvola, Finland, där du hittar  över 200.000 däck och fälgar för snabb leverans. Vi är officiell importör av många däck-,fälg- och servicemaskiner. Dessutom tillhandahåller vi ett stort urval av produkter från andra producenter. På tyrelia.com har vi över 100 däck- och fälg-  experter som  alltid är redo att betjäna dig på bästa möjliga sätt, säger Patrik Lindström.

Företaget grundades 1964, och var en av de första aktörerna i branschen med att sälja däck och fälgar online redan år 2006.

– Vi är ett snabbt växande familjeföretag som nu stärker vår position på marknaden i Sverige samt Norge och expanderar genom att bygga ett centrallager i Eskilstuna för dessa två marknader, avslutar Patrik Lindström.

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!