Nytt segment med lyxfälgar hos ABS Wheels

Lamborghini utanför ABS Wheels huvudkontor. Foto: ABS Wheels

ABS Wheels har i dagarna uppdaterat sin e-handel för att bredda ut sortimentet ytterligare. Denna gång har man lagt fokus på lyxmärken som XO Luxury, Niche och JUD.

– Det här är märken som efterfrågats av många bilägare med lite dyrare bilar, vi vet ju sedan tidigare att ett brett sortiment lockar fler målgrupper säger Jason Pavani, Warehouse manager på ABS Wheels

ABS är menar att de är glada över det nya utbudet som man valt att kategorisera under egna produktsidor. Tidigare har det varit svårare att hitta produkterna då det gått inom en och samma produktkatalog. Bilägare med lite dyrare bilar som Porsche, Mclaren och Lamborghini ska nu få nu upp dom här valen som “matchande”.  Den tekniska kopplingen har gjorts internt med hjälp av företagets utvecklare. Tekniken går ut på att man med hjälp av sitt registreringsnummer får upp passande val. Denna teknik har funnits sedan tidigare men ABS Wheels har valt att finslipa den för de exklusivare segmentet.

– Normalt brukar denna kundgrupp besöka oss för att prata fälgar men på modernare tider har det blivit så att de som brukade komma in i butiken numera surfar på e-handeln och då får man anpassa sig helt enkelt säger Jason.

XO Luxury inriktar sig på premiumsegmentet med storlekar från 19 till 22 tum. Bland deras kunder finns bilägare med märken som bentley, cadillac och maserati. De andra märket Niche är en aktör som på snabbt tid blivit erkänd bland lyxbilsintresserade fälgentusiaster.

– Man ser ju hur lyxsegmentet inom bilhandeln växer, ett exempel är Platinumcars som vuxit enormt mycket under corona avslutar Jason.

Profilbild
About Däckavisen 723 Articles
Nyheter inom däck- och fälgbranschen