Nyanställning hos NDI

Foto: NDI

Marcus Engblom har anställts av däckgrossisten NDI Sverige där han kommer att ansvara för person- SUV- och lätta lastbilsdäck med särskilt fokus på varumärket Toyo Tires.

Med mångårig erfarenhet inom däckbranschen från bland annat Goodyear, Apollo Vredestein och Pirelli har NDI Sverige som en del av företagets tillvxtambitioner anställt ett erfaret proffs inom säljkåren.

– Jag är väldigt glad över att ha Marcus på plats. Med sin tidigare erfarenhet och personlighet kommer Marcus att bidra både externt till kunderna, men även internt med sin kompetens och positiva inställning, säger Peter Liljedahl och utvecklar:

– Vi har velat utveckla verksamheten, men har på grund av pandemin och kriget varit lite försiktiga. Vi känner nu att det finns en bra grund för nästa steg. Branschen och våra produkter blir mer och mer komplicerade, vilket gör att varje medarbetare måste bli mer kunnig inom sitt område. Vi kommer nu att “dela upp” vår säljkår i “lätt och tung” för att få den bästa kunskapen med fokus på rätt kund.

Utöver Marcus Engblom anställde NDI Sverige i november även en ny medarbetare inom kundtjänst, Joachim Svensson, som kommer att ansvara för de “tunga” kunderna. Det innebär kunder med entreprenadmaskiner, lantbruksmaskiner och liknande tunga fordon.

NDI Sverige ingår i det danskägda familjeföretaget NDI Group A/S, som har sitt huvudkontor i Danmark och omsätter över 3,5 miljarder kronor årligen.

About Däckavisen 1189 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!