Ny VD för Däckpartner

Oskar Buhre, ny VD från 15 mars 2021.

Styrelsen i Däckpartner har internrekryterat Oskar Buhre till ny VD för bolaget. Oskar Buhre har varit försäljningschef inom organisationen sedan 2014 och har tillfört mycket med sitt arbete som utvecklat kedjan.

– Vi i styrelsen känner oss övertygade om att Oskar är rätt person för uppdraget. Han känner till vår bransch och utmaningar mycket väl och kommer fortsatt bidra
med sin mångåriga och breda erfarenhet”,
säger styrelseordförande Kent Karlsson.   

Oskar planeras att träda in i sin nya roll den 15 mars 2021 och kommer i en övergångsperiod gå sida vid sida med Däckpartners nuvarande VD Mats Andersson. 

– Jag ser fram emot att axla rollen som VD för Däckpartner och fortsätta vår framgångsrika resa i framtiden. Tillsammans med alla verkstäder och vår centrala organisation känns det otroligt inspirerande att fortsätta utveckla Däckpartner, lokalt som nationellt”, avslutar Oskar. 

About Joakim Held 954 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!