Ny generation trailerdäck från Aeolus

Aeolus har vidareutvecklat sitt mest sålda mönster av lastbilsdäck. Den nya generationen Aeolusdäck: Aeolus Neo Allroads T2 är efterträdar till T+ mönstret. Aeolus Neo Allroads T2 är byggt med teknologi från Pirelli och på Pirellis däckstommar.

I dimensionen 385/65R22.5 har belastningsindexet höjts från 160K till 164 och däcket är 3PMSF märkt  med alptopp/snöflinga symbol. Gripen Wheels är officiell distributör av Aeolus i Sverige och Finland och erbjuder 2 års garanti på Aeolus.

Några av däckets egenskaper enligt Gripen Wheels:

• Lång livslängd tack vare extra brett och djupt mönster

• Effektivt grepp tack vare intelligent mönster med 4 Z-formade längsgående spår

• Extra tyst och bekvämt tack vare sofistikerad a-symmetrisk blockdesign

• Resistent mot sten uppbyggnad på grund av oregelbundet mönsterspår

Profilbild
About Joakim Held 895 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!