Ny försäljningschef på Gummigrossen

lastbilsdäck

Niklas Enander är ny försäljningschef lastbilsdäck på Gummigrossen AB. Niklas kommer närmast ifrån Däckia som försäljningschef för lastbilsdäck, EM och Agro-affären, innan dess som produktchef lastbilsdäck på Nokian Tyres.

-Jag ser fram emot att bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att utveckla Gummigrossen till Nordens största grossist för lastbilsdäck och vara det självklara och bästa valet för både kunder och leverantörer, säger Niklas.

Gummigrossen kommer utöka sitt lastbilssortiment, EM och lantbruk för att bli en heltäckande leverantör för återförsäljare på den nordiska marknaden.

Gummigrossen är en del av Nordic Tire Group.

About Däckavisen 1037 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!