Nordexx lanseras i ny design

NDI:s huvudkontor i Danmark. Foto: NDI

Däckmärket Nordexx har implementerat en ny design för att säkerställa ett mer distinkt och igenkännbart varumärke, som en del av en strategi att utveckla varumärket för framtiden.

Nordexx nya logo

Nordexx, ett danskägt “private brand,” har återlanserats i en distinkt ny design. Med den nya varumärkesstrategin vill NDI Group bistå Nordexx-distributörerna och partnerna ytterligare genom att erbjuda support genom marknadsföring och erbjuda dem Nordexx-däck i med en ny design.

– Vi vill förbättra supporten för våra distributörer och göra Nordexx till ett mer välkänt varumärke. Det är en del av våra ambitioner på NDI Group, att ha en starkare närvaro på den globala däckmarknaden, förklarar Nordexx exportchef Admir Ramic.

– Förutom Nordexx nya design och starkare marknadsföring, strävar vi också efter att fortsätta utveckla vårt sortiment. Just nu har vi ett produktsortiment med både sommar-, vinter- och helårsdäck, och vi följer marknaden och nya trender noggrant för att säkerställa att våra nyutvecklade produkter uppfyller rätt behov, berättar Admir Ramic.

Förutom produktsortimentet och den nya designen understryker Admir Ramic också att Nordexx-distributörer och partners får tillgång till en stor organisation med mycket expertis och kunskap om däck.

– NDI Group, som är ägare till Nordexx, är den största leverantören av däck, fälgar och hjul i Norden, och har funnits sedan 1970. Därför bygger Nordexx på många års erfarenhet och know-how, och distributörer och partners för Nordexx får tillgång till en exportavdelning med specialister som talar mer än tio olika språk, säger Admir.

Profilbild
About Joakim Held 813 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!