Nokian Sveriges mest rekommenderade däckmärke

däckmärke däckföretag

YouGov har publicerat sitt årliga Brandindex över Sveriges mest rekommenderade varumärken 2018. Nokian Tyres är det mest rekommenderade däckföretaget och placerar sig på tredje plats på listan efter Swish och det trådlösa hemmaljudsystemet Sonos.

Nokian Tyres har varit bland de bästa i YouGovs Brandindex flera år i rad. I år är företaget inte bara det mest rekommenderade däckföretaget utan även det mest rekommenderade av alla företag inom segmentet bilbranschen. Michelin hamnade på fjärde plats, Continental  på tionde plats och  Volvo på en åttonde plats.

– YouGov Brandindex bekräftar det höga förtroendet våra kunder har för oss som leverantör. Det är ett väldigt fint betyg och vi arbetar dagligen för att förenkla och utveckla affären och samarbetet. Att vara lyhörd och lyssna på sina kunder är viktigt i alla branscher, säger Petra Binken Marketing Manager på Nokian Tyres i Sverige.

YouGov mäter i Sverige cirka 300 svenska varumärken dagligen. Varje dag genomförs 160 intervjuer bland allmänheten i Sverige som ger sin uppfattning av olika varumärken. Rankningen på Brandindex baseras på genomsnittlig data under perioden 1 november 2017 – 31 oktober 2018 och samtliga intervjuer har gjorts med kunder till respektive varumärke/företag. YouGov inkluderar endast varumärken som baseras på minst 200 intervjuer under perioden.

Mer om YouGov Brandindex

 

About Däckavisen 1165 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!