Nokian Armor Gard 2 ett industridäck för markarbete i stadsmiljö 

Nokian däck

Nokian Armor Gard 2 ett industridäck som klarar utmaningarna med markarbete i stadsmiljöer

Nokian Heavy Tyres lanserar ett nytt industridäck, Nokian Armor Gard 2 med innovativa egenskaper för moderna markarbeten i stadsmiljöer världen över.

Utmaningarna med markarbeten i stadsmiljö är välbekanta. Det gäller att kunna arbeta säkert och stabilt även i de mest krävande förhållandena och att minska däckslitaget vid långa vägtransporter. Nokian Tyres produktutveckling löste dessa problem med nästa generations premiumdäck. Nya Nokian Armor Gard 2 har alla egenskaper som krävs vid markarbeten i stadsmiljö.

Hållbarhet och stabilitet av högsta klass

Nokian Armor Gard 2 ger bättre stabilitet och längre livslängd jämfört med tidigare versioner av Armor Gard-däck. Däcket är 25 procent styvare och har en stomkonstruktion som ger både stabilitet och smidighet vid markarbeten.

Nokian Armor Gard 2 har en ny och bredare mönsterdesign som minskar marktrycket och gör däcket mer slitstarkt. Detta tillsammans med tolv procent mer gummi gör att däcket ger fler mil på asfaltsytor.

Erfarenhet i kombination med nyskapande

På Nokian Heavy Tyres kombineras mångårig erfarenhet med kontinuerlig utveckling. Nokian Armor Gard 2 är ett bra exempel på styrkan i våra processer. Däckets mer rektangulära form tar däcket till nya nivåer i stabilitet.

Med Armor Gard 2 blir körningarna mellan olika arbetsplatser tysta och komfortabla. Den exakta väghållningen är perfekt för de mest krävande uppgifter.

Egenskaper

  • Utmärkt för långa transporter på väg
  • Bred slitbana med tolv procent mer gummi jämfört med den tidigare generationen av Armor Gard ger längre livslängd
  • Stomkonstruktionen har avkylande egenskaper för att optimera slitstyrkan
  • Slitagevarnaren gör det enkelt att kolla däckets skick

Nokian Tyres Armor Gard 2 finns tillgänglig i 10.00-20 och under 2018 kommer även 11.00-20.

 

About Däckavisen 1160 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!