Nexen Tires försäljnings- och FoU-center i nytt Tyskt kontor

Nexen däck

Däcktillverkaren Nexen Tire, informerar att dess europeiska försäljnings- och FoU-centra i Tyskland har flyttat in i en ny fastighet under hösten. De två affärsenheterna, som tidigare har varit separerade, kan nu arbeta närmare och effektivt tillsammans i den nya innovativa byggnaden, vilket skapar synergier mellan olika affärsområden.

Förutom den nya helautomatiserade europeiska tillverkningsanläggningen i Tjeckien, som nyligen har påbörjat test-tillverkning, kommer den nya byggnaden att markera början för bolagets satsning på försäljnings och FoU-initiativ iEuropa.

Den nya miljövänliga byggnaden som byggdes på rymliga 11 000 kvadratmeter inspirerades av mönster från företagets däck, medan Nexen Tires lila färg adderade en färgstark accent. Nexen Tire Europas anställda kommer att kunna njuta av moderna arbetsytor i öppna kontor utformade under temat “smidig ochspontan interaktion.” Den nya byggnaden kommer att vara centrum för produktivitet, kreativt och ömsesidigt arbete, vilket ger utrymme för ändamålsenlig kommunikation och samarbete.

“Vi är mycket glada att introducera vårt nya försäljnings- och FoU-huvudkontor i Tyskland, där ledning, försäljning, marknadsföring, forskning och utveckling fungerar hand i hand för att garantera bättre kvalitet på produkter och tjänster till europeiska kunder och partners”, säger Travis Kang, VD för Nexen Tire.

 
Med investeringen i det nya huvudkontoret i Tyskland utöver den nya europeiskafabriken, planerar Nexen Tire Europe nu att stärka sin verksamhet och i synnerhet utvidga den ursprungliga OE-däckaffären till större europeiska bilproducenter. Företaget levererar redan OE-däck till ledande globala biltillverkare i Europa som Porsche, Fiat, Renault, Volkswagen och dess ŠkodaAuto- och SEAT-enheter.

About Däckavisen 1166 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!