Nexen-däck på nya Audi A3

originaldäck
Foto: Audi

Audi har godkänt tre Nexen-däck för montering på nya A3. Den koreanska däcktillverkaren kommer att leverera N’Fera Sport, N’Blue S sommardäck och Winguard Sport 2 vinterdäck för montering på den nya kompakta Audin.

Den fjärde generationen Audi A3, som först presenterades i mars 2020, är ​​en premiumkompakt “Audi A3 Sportback” -modell som är byggd på Volkswagen Groups MQB-plattform. Den nya lyxiga “Audi A3 Limousine” har en lyxig interiör- och exteriördesign som ger en bekväm körning och dynamisk körprestanda.

– Som representanter för Nexen Tire i Skandinavien tycker vi det är glädjande att se tillväxten som skett de senaste åren, och som även fortsätter att ske just nu. Nexens nya mönster N’Fera Sport, N’Blue S och även N’fera Primus har fått en otroligt bra respons från marknaden och det ska bli spännande att se utvecklingen framöver, säger Ulf Wahlström, VD på Amring.

N’FERA SPORT är monterade i dimension 225 / 45R17 91Y, N’Blue S i 205 / 55R16 91V och WINGUARD Sport 2 i 205 / 55R16 91H.

 

About Däckavisen 1120 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!