NDI sponsrar allsvenskt fotbollslag

Bild: IK Sirius Foto: Bromans foto

NDI Sverige är ny samarbetspartner till det Allsvenska fotbollslaget IK Sirius från Uppsala via varumärket Toyo Tires.

Det Uppsala-baserade fotbollslaget IK Sirius har fått en ny samarbetspartner – NDI Sverige, via varumärket Toyo Tires. Samarbetet, som sträcker sig över fotbollssäsongen 2023, innebär att Toyo Tires kommer att synas på Sirius matchtröjor, hemsida, sociala medier och under olika evenemang.

Uppsala, Sveriges fjärde största stad med en befolkning på cirka 170 000 invånare och omkring 250 000 i hela kommunen, är en marknad med stor potential för NDI och Toyo. Staden, som ligger bara cirka 7 mil från Stockholm, har en rik historia och har varit en viktig centralort i regionen i över 1000 år. Uppsala Universitet, det äldsta universitetet i Norden, har spelat en viktig roll i stadens utveckling. IK Sirius är också en del av stadens historiska arv, klubben bildades redan 1907.

NDI väljer att samarbeta med Sirius på grund av klubbens starka lokal förankring och samhällsengagemang. Klubben är känd för sina program som “Gränslös Fotboll” och “Skolsamverkan”, där spelare och ledare besöker skolor i Uppsala för att inspirera barn och ungdomar till en aktiv fritid. Målet med dessa besök är inte bara att prata om fotboll, utan att belysa och lyfta frågor om vad det innebär att växa upp, att arbeta hårt för att nå sina drömmar och att förstå att allt är möjligt.

Andreas Carlström från NDI Sverige uttrycker sin entusiasm för samarbetet. “Sirius känns som en mycket genuin förening att samarbeta med då man har en stark lokal förankring, en mycket lång och fin historia och ett samhällsengagemang som tilltalade oss”, sa han. Carlström nämner även Sirius engagemang i projekt som “Gränslös Fotboll” och “Skolsamverkan” som särskilt lockande. NDI Sverige är redan involverad i liknande projekt som “Hälsosam Ungdom”, “Aktiv Skola” och “Nattvandrarna”.

Toyo Tires, som är känt för sin mångsidighet, sitt miljötänk och sin innovation, har producerat däck sedan 1945. Företaget öppnade nyligen en europeisk fabrik som försörjs helt och hållet av solpaneler och har en årlig produktion av fem miljoner däck.

Med detta nya partnerskap tar NDI Sverige och Toyo Tires ett steg framåt i sin strävan att öka varumärkeskännedomen och engagemanget i Sverige. Även om företaget har flera återförsäljare i och omkring Uppsala, är dess huvudbas i Lund, Sveriges andra stora universitetsstad. Men från och med nu, i Carlströms egna ord, “är det blåsvart som gäller även hos oss!”

About Däckavisen 1286 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!