Nankang öppnar showroom på Nürburgring

Foto: Nankang Rubber Tire

Nankang Rubber Tire har i samarbete med ATOMIC, öppnat ett nytt showroom på Nürburgring Boulevard.

Nürburgring,  den mest populära racingbanan i världen och en plats som för många bilägare, motorcykelägare och motorsportsentusiaster är ett måste att besöka.

Nankangs Motorsport showroom har en av de bästa placeringarna på Nürburgring Boulevard. Det är helt synligt från både från insidan och utsidan av Boulevarden. I utställningen visas Nankang Motorsport-mönstret “AR-1”-däck.  I showroom finns även LED-TV och tablets för att visa Nankang produkter. Dessutom finns det ett brett urval av “merch” till försäljning.

-När det gäller samarbete med Nankang, är vi mycket glada att ha ett partnerskap med Nankang och jag tror personligen att Nankang är ett av de bästa däckvarumärkena med den mest progressiva strategin, säger Oleg ägare av ATOMIC.

I framtiden kommer Nankang att fortsätta arbeta med att utveckla högpresterande däck åt förare  så att de kan utmana sina varvtider på banan.

Profilbild
About Joakim Held 715 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!