Nankang lanserar två däckspel för android och IOS

När traditionell industri möter modern teknik blir resultatet två av de bästa däckspelen på marknaden. Däcktillverkaren Nankang  Tire har samarbetat med Indie Game-utvecklaren King One Design för att lansera två  däckspel, “Tyre  Maker” och “Tyre  Run “; de nya MR-spelen (Mix Reality) som har utformats för mobila enheter. Tyre  Maker och  Tyre Run finns att ladda ner gratis över hela världen till Android och iOS. 

Tyre Maker

Med AR- och VR-teknik inbjuds du till att utforska däcktillverkningens underverk. Spelet erbjuder både interaktion och utbildning,  och du behöver bara en mobiltelefon eller en tablet för att uppleva fabriken, produktionslinjen, och hela varumärkeshistorien bakom. Du är bara ett klick ifrån att få uppleva hela  däckprocessen  och testa den själv.

För att visa det verkliga arbetet inne i en däckfrabrik, tillbringade utvecklarna flera månader av forsknings- och fabriksbesök, för att samla in realistisk information och skapa en omfattande analys. Vi har byggt de bästa 2D- och 3D-modellerna för att skapa denna app. Du kommer att se den höga kvaliteten och 2.5D grafisk design verkligen ger fabriken liv. Dessutom använder den interaktiva produktionslinjen Augmented Reality för att återskapa en 3D-modell av den riktiga maskinen, för att användarna ska fördjupa sig i en verklig produktionssituation som om de verkligen arbetade med maskinen inne i fabriken.

Tyre run

Gör dig redo för det ultimata äventyret med däckracing. Tyre  Run innehåller fem utmaningar som visar funktionerna i olika  däckmönster:  NS-25 / AS-2+ / AT-5 / AR-1 / SV-3. “Tyre  Run” har  djupgående  miljökartläggning och gedigna detaljer; musiken och ljudeffekterna är skräddarsydda för varje spel.

About Däckavisen 1037 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!