Motorföretaget DDESIGN blir årets E-handlare

e-handlare fälgar
Bild: DDESIGN

För 18:e året i rad har prisjämförelsesajten PriceRunner korat vinnarna i tävlingen Årets e-handlare. Alla som listas på sajten medverkar automatiskt i tävlingen, men för att vara med och slåss om finalplatserna måste man även ha verifierade kundomdömen som inkommit under de senaste sex månaderna. E-handlarna måste även under denna period samla in röster från konsumenterna.

Inom kategorin fordon & tillbehör vann motorföretaget DDESIGN som säljer allt från bilstyling till fälgar via e-handelsplattformen Starweb.

 – Vi är givetvis otroligt glada över vår handlares vinst. Det är ett mycket bra företag som länge servat kunderna på nätet med toppbetyg säger Johannes Dahlskog, Vice vd på Starweb.

  I  sin motiveringen skriver PriceRunner:

 ”Att handla på nätet kan ibland kännas stelt och opersonligt, därför är det viktigt med ett trevligt bemötande när man behöver hjälp med sin order. Hos DDESIGN finns allt vi kan tänkas vilja ha till vår bil i tydliga kategorier, och vi möts av en intresserad och engagerad kundtjänst. Årets E-handlare 2022 inom kategorin fordon och tillbehör är DDESIGN”.

 – Tusen tack alla kunder som trott på oss under alla år och som ser oss som en partner i deras bilintresse. Nu tar vi denna energi och siktar ännu högre säger Fredrik Dawidsson, vd på DDESIGN.

About Däckavisen 1159 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!