Mitas uppgraderar lufttrycksapp

Foto: Mitas

Mitas App – uppgradering gör det möjligt för lantbrukare över hela världen att bestämma rätt lufttryck på fältet och på vägen.

Mitas har nu släppt en stor uppgradering av sin praktiska app för att mäta lufttrycket, med nya funktioner och språk som når ut till världens lantbrukare, var de än befinner sig. Appen används för att beräkna och ställa in rätt lufttryck, beroende på hastighet och belastning i arbetsmomentet, vilket ökar kostnadseffektivitet och produktion.

Appen finns nu på sex språk – engelska, tyska, franska, italienska, spanska och tjeckiska – och är gratis för både Android och iOS. Den kan även användas för att hitta närmaste Mitas-återförsäljare.

– Mitas har tillverkat däck till lantbruket i över hundra år och appen är bara ett nytt sätt för oss att hjälpa lantbrukarna att bli mer effektiva. Den praktiska appen och lufttrycksberäknaren ger användarna snabbt den information de behöver för maximal effektivitet av sina maskiner på åkern eller vägen, säger Regina Fíčková, ansvarig för Mitas digitala marknadsföring.

Korrekt lufttryck är viktigt för en smidig verksamhet och kan minska driftskostnaderna med mer än 20 %, vilket gör Mitas-appen till ett oumbärligt verktyg för både det lilla och det stora lantbruket. Rätt lufttryck anpassat efter hastighet och belastning innebär bättre grepp, mindre markpackning och lägre bränsleåtgång.

Genom Mitas-appen meddelas användaren även om viktig information, uppdateringar och de senaste nyheterna som kan påverka deras verksamhet.

Du kan ladda ner Mitas lufttrycksapp gratis på App Store.

För information om hur du använder appen:

https://mitas-tyres.com/en/tech/mitas-tyre-pressure-app

About Däckavisen 1120 Articles
Nordens ledande däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!