Mitas lanserar “Draw Your Tyre” tävling

Mitas presenterar sin första ”Draw Your Tyre” tävling och bjuder in dem som använder Mitas lantbruksdäck att skicka illustrationer som visar däckens egenskaper och som gör skillnad i deras liv.

– Mitas-fantaster litar på våra däck för att utföra sitt dagliga arbete med anmärkningsvärd passion. Vi vill ge dem chansen att med samma passion släppa loss sin kreativitet och ha kul med de produkter som de känner och älskar. Det som verkligen betyder något för oss är tanken bakom illustrationerna; Vi ser fram emot att se våra produkter genom lojala Mitas kunder, säger Silvia Giacoia, Brands & Communications Director på Trelleborg Wheel Systems.

Mitas välkomnar illustrationer i vilket format som helst – från skisser till målningar och grafisk design – och på alla konstnärliga nivåer.

Alla bidrag kommer att presenteras på drawyourtyre.digitalcontest.it/mitas/.

De tre bästa illustrationerna kommer att övervägas för framtida Mitas- kampanjer och dessa bidrag kommer belönas.

About Joakim Held 974 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!