Michelin ny avtalsleverantör till Däckteam

Foto: Däckteam

Däckteam tar in Michelin som avtalsleverantör från den 1 januari 2021 och avtalet innefattar hela Michelin sortiment.

– Vi är väldigt glada att få in en så stark leverantör som Michelin till vår medlemskedja och mottagandet har varit mycket positivt, säger Mikael Johnsson VD för Däckteam.

Michelin har såvitt Mikael känner till inte haft något avtal med Michelin tidigare och det nya avtalet innefattar i stort sett hela Michelins sortiment av däck. Avtalet gäller från den 1 januari 2021 och förhandlades fram vid Däckteams leverantörsförhandlingar under senhösten 2020. Inför nästa år har Däckteam även kompletterat med en ny grossistleverantör i form av Däckforum.

– Det känns som att Däckteam har haft ett bra år rent försäljningsmässigt och vi ser en ökning av försäljningen jämfört med föregående år, med jämförbart antal verkstäder, säger Mikael.

Däckteam har valt att inte träffas i större samlingar under första halvåret 2021. Vårens regionmöten har flyttats till hösten och den årliga kickoffen får vänta tills 2022. Däckteam kommer dock att hålla en digital live-sänd kickoff där man informerar medlemmarna om bonusar och nya leverantörer samt villkor.

Profilbild
About Joakim Held 813 Articles
DÄCKAVISEN är däck- och fälgbranschens första digitala tidning med nyheter om däck och fälg online. I vår tidning hittar du nyheter om däck, fälg, tillbehör, däckverkstäder och däckmaskiner både inom Sverige och internationellt. Vi vänder oss främst till däckverkstäder, däckgrossister, däckåterförsäljare, däcktillverkare, fälgtillverkare och generalagenter i däck- och fälgbranschen, Åkerier, Bilverkstäder, Bilåterförsäljare, Trafikverket, Transportstyrelsen, Polisen, Bilprovningsstationer m.fl. En oberoende däcktidning med nyheter om däck och fälg för hela däckbranschen!